© Frédéric Sinclair
Gîte et chambres d'hôtes-Séminaires-Le Moulin au coeur des deux charentes
Home > General Information > Food corner

Food corner

Our dishes and desserts

All our know-how to satisfy your desires.

- Fisherman plate and a lamb shank with Rosemary jus,
- Lobster risotto,
- Tiger-shrimps flambee with Pastis
- Profiteroles with caramel
- Apple aumoniere, flambee with pastis served with cider caramel and vanila ice cream
- Dark chocolate and coconut dream
- Apricot tart
- Strawberry tiramisu
- Pie figs ....

Porfolio

Assiette du Pécheur et Souris d'agneau au jus de romarin. Risotto d'homard Gambas flambées au Pastis Profiteroles au caramel Aumônière de pommes flambées au Calvados avec caramel ou Cidre et glace (...) Rêve de chocolat et noix de coco Tarte aux abricots Tiramisu à la fraise Tarte aux figues
Home | | Site Map | Legal | Contact
Copyright © Gîte et chambres 2017 | Developped by Pro Service Office - Segonzac Charente (16)